måndag 13 juni 2011

1 Månad.

Idag är det 1 månad sedan ja låg inne på förlossningen & tog i för kung o fosterland. Och ut kom vår plutt, som är väldigt lik sin pappa.

Alla säger att första tiden springer förbi o ja kan inte annat än hålla med.

Lilleman som inte är så liten längre, är för det mesta en nöjd bebis, så länge inte magen krånglar. När han vill ha mat, låter de som han är på svältgränsen & vill ha tutte fortare än kvickt! Äter gör han, som en häst med 2-3timmars mellanrum beroende på vilken tutte han äter från. Höger tutte mättar mer än vänster.

Han vaknar var 3e timme på natten för föda o sover i sin egen säng fram tills ca 4-5 på morgonen, då jag brukar få Theo- abstinens o lägga honom i jämte oss.
Sover gör han en del. Han blir mer o mer vaken för varje dag. Han sover allra helst på mage på mitt bröst eller i pappas famn och med sin lilla napp nära till hands. Ett annat säkert kort är bilbarnstolen där han alltid somnar.

Tjockisinfo:
Han har ända sen han kom ut lagt på sig stadigt. Han gick ner från 3430 till 3225 när vi va på BB och har lagt på sig ca 200gr/vecka TILLS förra veckan då han hade lagt på sig stadiga 500g!!
Han vägde i torsdags 4280. Han har de senaste veckorna inte vuxit på längden utan stannat på 55cm.

På onsdag är det BVCbesök igen. Vi hoppas att det gula han har kvar i ögon o ansikte har försvunnit tills dess för annars skulle vi behöva ta prover på lilleman, då det tydligen inte va bra att det gula satt kvar så länge. Så vi håller tummarna att det inte blir så!

Under hans första månad har vi umgåtts med släkt o vänner. Varit på semester på Öland, flertalet kalas och även inspekterat Ikea o ikano i Linköping.

Det va första månadens uppdatering. Bra att ha nerskrivet innan ja glömmer bort!

Inga kommentarer: